Een balkondoek van ZONZ voor meer schaduw

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 16:04

In de zomer wil je lekker op je balkon kunnen zitten, zonder dat je wegbrandt van de hitte. Een beetje schaduw op zijn tijd kan geen kwaad. Het is belangrijk om een plek met schaduw op je balkon te creëren, waar je de verkoeling op kan zoeken. ZONZ heeft hiervoor de ideale oplossing, namelijk een balkondoek.

Een balkondoek van ZONZ

Een balkondoek is een goed alternatief voor een parasol. Je kunt het doek eenvoudig zelf monteren en vervolgens het hele seizoen buiten laten hangen. Het doek is bestand tegen weer en wind. Het zorgt voor privacy, houdt de wind grotendeels tegen en beschermt tegen UV-straling van de zon. Het doek zorgt voor extra privacy, wanneer je deze tussen de stijlen van je balkon vlecht. Je creëert op deze manier eenvoudig een plek voor jezelf. Een balkondoek is verkrijgbaar als standaard of maatwerk product. Zo weet je zeker dat er altijd een doek is dat bij jouw balkon past.

Ruim assortiment balkondoeken

Ieder balkon is anders en heeft een andere schaduwoplossing nodig. Om het gewenste effect te bereiken, kan je bij ZONZ kiezen uit een ruim assortiment standaard en maatwerk balkondoeken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en vormen. Er zijn balkonndoeken met gecurvde en rechte zijden. Ook heb je de keuze uit een waterdicht of waterdoorlatend doek. De standaard balkondoeken zijn altijd op voorraad en heb je daarom al binnen een aantal dagen in huis. De maatwerk producten laten iets langer op zich wachten, omdat ze met zorg worden geproduceerd volgens jouw wensen. 

Praktisch en duurzaam

Schaduwdoek is de meest gebruikte benaming voor veel moderne toepassingen binnen de zonwering. Zonnezeilen, schaduwzeilen, wavesails of balkondoeken worden ze ook wel genoemd. De overeenkomst is dat ze allemaal van doek zijn gemaakt en praktisch en zeer duurzaam zijn, doordat je ze eenvoudig kunt opbergen en het volgende seizoen weer kunt ophangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.