Hoe kies je de beste gevelreiniger?

Gepubliceerd op 9 mei 2023 om 14:56

Een schone gevel is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van je woning, maar ook voor de levensduur van de gevel. Door vervuiling zoals algen, mos, zand of groene aanslag kan de gevel beschadigd raken. Het is daarom belangrijk om je gevel regelmatig te reinigen. Gebruik voor het reinigen de beste gevelreiniger die is samengesteld voor het specifieke materiaal.

KIVA Heavy duty gevelreiniger

De KIVA Heavy duty gevelreiniger is een houtreiniger die geschikt is voor hout dat onbehandeld is. Dit vloeibare reinigingsmiddel heeft een zeer krachtige werking, maar is mild voor het hout. Onbehandeld hout is een natuurproduct en is al snel slachtoffer van vervuiling. Reinig periodiek de houten gevel om er voor te zorgen dat vuil niet hecht of groeit. Naast houten gevelbekleiding kan de KIVA Heavy duty ook gebruikt worden voor schuttingen, vlonders en meubels dat gemaakt is van onbehandeld hout.

KIVA Universele gevelreiniger

De KIVA Universele gevelreiniger is een kunststofreiniger dat geschikt is voor kunststof en HPL. Dit vloeibaar reinigingsmiddel is een mild schoonmaakmiddel en daarmee de beste gevelreiniger voor kunststof en HPL. Het verwijderd gemakkelijk vuil en aanslag van kunststof gevelbekleding dat vaak wordt gebruikt bij het bouwen van een chalet of een uitbouw. Naast kunststof gevelbekleding kan de KIVA Universele gevelreiniger ook gebruikt worden voor kunststof kozijnen en boeidelen.

KIVA Professionele gevelreiniger

De KIVA Professionele gevelreiniger is een houtreiniger die geschikt is voor hout dat behandeld is. Dit is een vloeibaar zacht reinigingsmiddel met een krachtige werking. Hout dat behandeld is met een verfsysteem of coating kan alleen gereinigd worden met een middel dat geen schade aanbrengt aan de verflaag. De KIVA Professionele gevelreiniger is daarmee de beste gevelreiniger voor geverfd of gecoat hout.

KIVA, de beste gevelreiniger

KIVA is producent van de beste gevelreinigers voor hout en kunststof. KIVA heeft als doel om gevelbekleding in het algemeen te promoten. Zowel de uitstraling als de levensduur dat gevelbekleding promoot moet behaald worden. Dit wordt alleen behaald met het periodiek reinigen van het materiaal. KIVA heeft de beste gevelreiniger dat producten heeft samengesteld voor verschillende ondergronden. Elk materiaal vraagt om een andere samenstelling, dus maakt KIVA onderscheid tussen onbehandeld hout, behandeld hout en kunststof.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.