Maak een plaatje van je woonkamer

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 09:59

Oh sorry, dat zeggen we verkeerd: maak er een plaatje van door er een prachtig plaatje aan toe te voegen! Of misschien wel meerdere, zelfs.

 

Oké, laten we even aan al die verwarring een einde maken. We doelen hier op de mogelijkheid om je woonkamer te versieren met kunstwerken en herinneringen die zelf hebt (mee)gemaakt. Of hebt laten creëren/vastleggen door iemand anders, uiteraard. Iedereen zou zijn of haar interieur moeten kunnen vormgeven zoals ze dat zelf willen, dus bepaal jij zelf op welke plek en in wat voor formaat jouw favoriete schilderijen, illustraties en foto’s komen te hangen. Of staan. Daarbij heb jij de vrije keuze uit ieder kader. De breedte, het materiaal, de kleur én de textuur bepaal je dan ook helemaal zelf. Kortom, doe geen concessies met jezelf. Zoek uit wat de mogelijkheden zijn en ga tot het uiterste om jouw favoriete afbeeldingen de centrale plek te geven waar die het beste tot zijn recht komt!

Lijst op maat

Perfectie, dat is waar jij naar streeft. En terecht, natuurlijk. En de afbeelding die jij hebt uitgekozen om je interieur te sieren voldoet daar al aan. Waarom zou je die dan ook bijsnijden terwijl dat absoluut niet nodig is? Want ja, het is misschien moeilijk om een lijst te vinden tussen alle gangbare maten wanneer het werk dat jij aan je muur wilt hangen daar niet tussen staat. De oplossing is gelukkig heel simpel: ga met een bedrijf in zee dat jou naast een fotolijst van 30x30 cm of welk ander standaardformaat dan ook een op maat gemaakt drame kan bieden! Zoals we hiervoor al hebben aangegeven bepaal je daarbij naast de afmeting ook het uiterlijk van de lijst in z’n geheel.

Collage

Keuze is reuze, zo luidt het gezegde. Maar niets is minder waar. Wanneer jij een bepaalde afbeelding wilt ophangen, krijg je soms snel het gevoel dat je een ander plaatje te kort doet omdat die net zo veel voor je betekent. Gelukkig is deze knoop ook snel door te hakken. Kies gewoon voor een collage met jouw favoriete foto’s! Zo heb je meerdere blije herinneringen om dagelijks naar te kunnen kijken, gezellig samen in één lijst. Sterker nog, ze afwisselen is ook nog eens heel gemakkelijk!

Wissellijst

Over afwisselen gesproken. Dat is ook heel eenvoudig om te doen voor één afbeelding wanneer je een zogeheten wissellijst hebt. Uiteraard kan dit bij ieder ander frame ook maar deze modellen maken het je wel heel makkelijk. Zit in de naam, hè? Want iedere herinnering die je aanmaakt verdient een plek aan jouw muur. Of iedere illustratie en elk schilderij, al dan niet zelf gemaakt. En af en toe is het gewoon tijd voor verandering. Het oude eruit, het nieuwe erin!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb