Ik heb de zomer in mn bol!

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 10:04

Tijdens warme zomerdagen kun je eigenlijk niet zonder zonwering uit Hoogeveen! Wie kent het niet: zwetend in huis zitten met een temperatuur die door het dak gaat? Zonwering houdt je huis lekker koel en zorgt ervoor dat jij van je terras kunt genieten mét schaduwplek. Ben je er nog niet helemaal over uit welk type zonwering bij jouw tuin past? Lees dan snel verder, daar vind je meer informatie die je bij je keuze kan helpen!

Voordelen diverse zonwering

Heb je een overkapping? Dan kun je het beste kiezen voor een verandazonwering. In het bezit van een balkon? Dan is screen zonwering of een uitvalscherm de beste keuze. Het voordeel van een  screen is dat het strak langs het raam loopt naar beneden en boven, verticaal te openen en sluiten is, het bedekt het raam helemaal en houdt ruimte over voor het raam. Een uitvalscherm blokkeert het zonlicht uitstekend, houdt de warmte en schitteringen van de zon tegen en heeft twee vaste armen.

Vergeet ook de horren niet!

Wil je zonwering voor je terras? Dan adviseren wij een zonnescherm. Zo hoef je alleen nog te bedenken of je voor elektrisch of handmatig gaat. En dan ben je helemaal klaar voor de zomer, bedenk je je opeens dat warmte gelijk staat aan vervelende insecten… vergeet dus geen horren aan te schaffen om ze buiten de deur te houden.

Goed moment voor plaatsen?

Je denk waarschijnlijk pas aan zonwering op een snikhete dag in de zomer, als je verlangt naar schaduw. Af misschien heb je wel een zonnescherm, maar is die echt aan vervanging toe. De beste tijd om zonwering te plaatsen is zo vroeg mogelijk. Kies voor een leverancier met een korte levertijd zodat je er de volgende keer gelijk van kunt profiteren.

Wat is dé zonwering voor mij?

Hier is niet zo 1 2 3 antwoord op te geven. Dit heeft alles te maken met hoe je woont en wat je wensen precies zijn. Wil je enkel de zon weren voor koelte op warme dagen, schaduw op je terras of je slaapkamer verduisteren voor een optimale nachtrust? Voor elke situatie is de juiste zonwering te vinden.

Hoeveel kost elektrische zonwering?

Dit is van allerlei factoren afhankelijk, zoals bij welk bedrijf je het besteld, of het nieuw is of tweedehands… ook type bediening, afmetingen, montagekosten en extra opties wegen mee bij het berekenen van de uiteindelijke prijs. Bijna elk bedrijf kan je een helder overzicht geven van hun totaalprijs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.