In een paar stappen naar meer informatie over slimme keukens

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 11:46

Vanuit bed een kopje koffie zetten, vanaf de bank de oven voorverwarmen of de koelkast boodschappen laten doen… het lijkt al bijna de normaalste zaak van de wereld. Deze slimme keukenapparaten zijn met wifi verbonden en kunnen op afstand worden bediend. Wil jij binnenkort een nieuw keukenblok met apparatuur kopen? Overweeg dan zeker eens onderstaande slimme apparaten. Wij vertellen jou graag hoe je jouw eigen slimme keuken kunt ontwerpen!

Op afstand de oven bedienen

Slimme ovens kunnen tegenwoordig gemakkelijk worden bediend via een app op jouw smartphone of tablet. Je kunt bijvoorbeeld de juiste temperatuur instellen waardoor jouw oven meteen weet wat de bedoeling is. Er bestaan zelfs ovens met ingebouwde camera om de maaltijd te kunnen herkennen, waardoor de oven precies kan bepalen hoelang het in de oven moet staan. Daarnaast bestaan er ook ovens die zichzelf kunnen reinigen, wat vooral van pas kan komen als je het schoonmaken van de oven maar een vervelende klus vindt. Door het reinigingsprogramma te activeren via de app kan de oven zichzelf reinigen en hoef jij er na afloop alleen nog maar een doekje door te halen.

Een helpende hand van de koelkast

De boodschappen bestellen, een boodschappenlijstje maken en de houdbaarheid van producten controleren. Dit is een greep uit wat een slimme koelkast allemaal voor jou kan doen. Ook slimme koelkasten kunnen worden bediend vanaf een app. Je ontvangt via deze app een melding als de deur niet goed dicht zit en je kunt vanaf de bank de juiste temperatuur instellen. Wil je het echt heel bont maken? Dan zou je ook nog kunnen kiezen voor een koelkast met camera. Je kunt zo altijd zien wat er nog in jouw koelkast staat als je weer eens je boodschappenlijstje bent vergeten in de supermarkt.

Hele slimme koffiemachines

Heb jij altijd haast in de ochtend en geen tijd te verliezen? Dan kan een slimme koffiemachine jou uit de brand helpen. Je zet eenvoudig vanuit de badkamer of slaapkamer een lekker kopje koffie via de app op de telefoon. Je hoeft dan niet eerst naar beneden te lopen, maar je kunt je rustig klaarmaken terwijl de slimme koffiemachine het werk voor jou doet. Kleine tip, vergeet niet om de avond van te voren vast een kopje onder de machine te plaatsen. 

De vaat wassen met een app

Tot slot is er nog de slimme vaatwasser, welke je wederom gemakkelijk kunt bedienen met een app. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je net lekker in bed of op de bank ligt en er achter komt dat de vaatwasser nog moet worden aangezet. De slimme vaatwasser kan na het kiezen van het juiste programma op een afstandje worden aangezet. Ook kun je in de gaten houden hoelang het programma nog bezig zal zijn. Wat een uitvinding, hé?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.