Tips om je woning in Antwerpen vlot te verkopen

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 14:41
woningen Antwerpen

Heb jij een woning in Antwerpen en wil je deze graag verkopen? Dit kan even wat tijd kosten, maar door de juiste stappen te ondernemen is dit uiteindelijk zeker mogelijk. Je kunt dit zelf regelen, maar je kunt ook een makelaar inschakelen. Voordat je het huis gaat verkopen, moet je het huis laten schatten. Het is belangrijk om een reële prijs te bepalen, zodat je uiteindelijk een koper kunt vinden. In dit artikel lees je meer tips over het verkopen van een woning in Antwerpen. 

Geef een juist beeld van de staat van de woning

Voordat mensen komen kijken naar je woning, moet je duidelijk maken dat je deze plek wilt verkopen of verhuren. Het is hierbij belangrijk dat mensen een goed beeld van je woning krijgen, en daarom moet je hier duidelijk over zijn. Zo is het belangrijk om aan te geven hoeveel kamers het huis precies heeft en wanneer de woning als laatste is gerenoveerd. Ook vinden mensen het vaak fijn om de totale grond- en woonoppervlakte te weten. Vergeet ook niet om het bouwjaar van het huis te vermelden, en of er een tuin aanwezig is.

 

Tip: Wil jij je woning in Antwerpen verkopen? Vraag een gratis schatting van je huis aan bij Heylen Vastgoed en laat je woning door experts verkopen!

Zorg dat je goede foto’s van je woning maakt

Een niet te vergeten aspect voor de verkoop of verhuur van je woning is het maken van goede foto’s. Neem hier dan ook de tijd voor, en laat het eventueel door een professionele fotograaf doen. De eerste indruk is namelijk heel belangrijk. Als er mooie foto’s bij de advertentie staan, zijn mensen eerder geneigd om bij een bezichtiging te komen. Waar moet je rekening mee houden bij de foto’s? Allereerst moet je zorgen dat ze genomen worden als het nog licht is. Hierdoor zien ruimtes er over het algemeen beter uit. Probeer daarnaast ruimte te creëren door alle meubels goed neer te zetten, en ruim losliggende voorwerpen op. Het moet niet te rommelig lijken. Voor het maken van foto’s kan een makelaarskantoor je helpen. Ook kunnen zij het huis voor je laten schatten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb